Osebno svetovanje in djotiš vedska astrologija

Osebno svetovanje in djotiš vedska astrologija

Djotiš svetovanje

Djotiš je starodavna umetnost, ki so jo ustvarili rišiji. Rišiji so bili vedski modreci, ki so bili del vedske družbe. Predvidevajo, da je vedska družba živela na področju današnje Indije nekje 5000 let nazaj. Vedski modreci so bili pravi poznavalci življenja, ljudje so jim zaupali in se pogosto zatekali k njim po odgovore na pomembna življenjska vprašanja. Djotiš se je skozi vsa ta tisočletja ohranjal in nekoliko prilagajal sodobnemu načinu življenja. Modrosti vedskih modrecev so se ohranile do danes, ko se marsikdaj zdi, da ne vemo kako sploh živeti. Kaj je prav, kaj je narobe, kako se odločiti, kako naprej, se sploh ozirati nazaj, gojiti zamere, ustvarjati konflikte, se postaviti zase ali le tiho slediti.

Djotiš je v osnovi sicer vedska astrologija, ki pa je mnogo več kot samo poznavanje simbolike posameznih planetov. Gre za celotno filozofijo in razumevanje življenja in njegovih zakonov. Najbolj osvobajajoče od vsega pa je to, da nam življenje ni usojeno vnaprej, da sicer obstaja neke vrste vremenska napoved za naše življenje, a če jo poznamo, se nanjo lahko ustrezno pripravimo in iz vsakega, še tako slabega vremena, potegnemo najboljše. In smo v vsakem trenutku ustvarjalci svojega življenja.

In to je svoboda. In to je djotiš v povezavi z življenjskimi zakonitostmi.

Djotiš temelji na predpostavki, da smo ljudje večna bitja in le igramo različne vloge znotraj množice naših življenj. Naša astrološka karta pokaže stanje našega bitja oziroma naše duše, ali kakorkoli že temu rečemo, v trenutku našega rojstva. Karta odkriva vse tisto, kar smo kot večno bitje prinesli na ta svet. Pogled v natalno astrološko karto odkrije marsikaj o nas samih, o naši naravnanosti in pogledih na življenje, o naših sposobnostih, omejitvah, strahovih, pogumu, samozavesti, priložnostih,...

Pogled v astrološko karto odkrije, zakaj se nam je v življenju dogajalo, kar se nam je dogajalo, tako na različnih področjih našega življenja, kot tudi v odnosih s posameznimi ljudmi.

S pomočjo djotiša lahko preverimo, v kakšnem življenjskem obdobju trenutno smo, kaj bi lahko bilo v tem obdobju za nas pomembno, čemu se je boljše izogniti, kako najboljše izkoristiti trenutno dogajanje in kako tudi v zahtevnejših časih uspešno krmariti skozi svoje življenje. In nikakor ne gre za vedeževanje oziroma napovedovanje prihodnosti. Djotiš v prevodu pomeni svetloba. Je orodje, ki osvetli našo življenjsko pot in poda številne odgovore na naša vprašanja. Včasih potrebujemo odgovore, ko ne vemo kako naprej ali pa samo rabimo potrditev, da smo na pravi poti. Moj namen je, da vam posvetim v življenje, če ste slučajno že vstopili v temo ali pa se želite vstopu vanjo izogniti.

Rezervirajte svoj termin pri Barbari Dukarić, mag.farm., osebni in motivacijski svetovalki, djotiš svetovalki in predavateljici:

051 676 357, info@mojobjem.com, https://www.mojobjem.com/

Storitev se izvaja v zgornjih prostorih Bio Holistike na Pekrski cesti 33 v Mariboru.