Obisk pri nas

Obisk pri nas

Potek holističnega (celostnega) tretmana v Bio Holistiki

Uvodni pogovor oz. anamneza

Verjamemo, da je najboljši začetek medsebojno zaupanje in iskrena želja po ponovni vzpostavitvi celostnega ravnovesja. Zato se vsako naše srečanje začne z izčrpnim pogovorom s ciljem ugotoviti, kje so vzroki in izvori vaših težav.

Celostno testiranje oz.iskanje vzrokov energijskih neravnovesij

Prvi korak je uvodno bioresonančno testiranje t.j. odkrivanje težav oz. vzrokov neravnovesij. Z bioresonančnim testiranjem pridobimo informacije o energijskem stanju vašega telesa: vaših organov, njihovega delovanja in procesov, ki se odvijajo v njih. V sklopu testiranja preverimo energijske preobčutljivosti na alergene v hrani (tudi na aditive, konzervanse in barvila) in okolju (pelode, pršice, kovine itd.). Testiramo morebitne obremenitve iz okolja (izpostavljenost različnim sevanjem, obremenitev s težkimi kovinami ipd.) in obremenitve, ki nastajajo znotraj nas...

Interpretacija testiranja in izdelava načrta razstrupljanja

Rezultate testiranja za vas zabeležimo v pisni obliki in jih uporabimo pri drugem koraku zdravljenja, ko skupaj z vami izdelamo načrt razstrupljanja– to pomeni, da se pogovorimo o nadaljnem poteku razstupljanja telesa.

Celostno svetovanje

Običajno terapevtski načrt ne obsega samo energijskih tretmanov z bioresonančno aparaturo, s katerimi vzpodbudimo telo k procesom samozdravljenja, ampak tudi celostno svetovanje v smislu spreminjanja življenjskih navad (zdrave prehrane,  ustreznih zelišč in drugih naravnih pripravkov, prehranskih dopolnil, uporabe naravne kozmetike itd.). Prilagojeno posamezniku svetujemo najustreznejšo metodo in način za povrnitev ali ohranjanje zdravja.

Celostna obravnava

Pogosto je celostna obravnava pogojena z doslednim sledenjem predpisane diete (v kolikor je to potrebno), s pitjem zadostnih količin čiste vode... Kadar je potrebno, svetujemo nadaljno razstrupljanje z bioresonančnimi napravami s programi za razstrupljanje telesa (energijsko aktivacijo organov izločanja - jetra, ledvice, limfa itd.), spodbujanje imunskega sistema ipd.

V času bioresonančnih tretmanov v našem centru vas motiviramo, spodbujamo in usmerjamo k celovitemu življenju. Podpiramo vas z informacijami, kako ohraniti oz. si povrniti zdravje, opremimo vas s tehnikami in koraki, kako si zaceliti srce in dušo, če je to potrebno; pomagamo vam zaživeti življenje v skladu z vašim poslanstvom – v odnosih in situacijah, ki vas podpirajo; osvetlimo vam najbližjo Pot do spoznanja Resnice in svojega bistva...

Holistično – celovito ...

Holistično razumevanje zdravja izhaja iz enosti (edinosti) vsega Življenja. Beseda »holistično« izhaja iz grške besede HOLOS in pomeni CEL.  Celostni pristop zato obravnava človeka kot celoto – na vseh 5 ravneh bivanja: fizičnem (telesnem), energijskem (elektro-magnetnem), duševnem (mentalno-čustvenem), nivoju naše podzavesti (oz. celičnega spomina) in dušnem nivoju, ki je izvir naše individualnosti znotraj Enosti ali Absoluta. Vsi ti nivoji so v človeku medsebojno povezani in težijo k vzpostavitvi ravnovesja – k homeostazi.

Po korakih – od trdnih temeljev do stabilne strehe

Za doseganje popolnega zdravja in celovitega življenja je potrebno negovati vse nivoje svoje biti.

Hiša bo varen in dolgotrajen dom le, če bodo temelji trdni, stene ometane, streha stabilna... Za še večjo kvaliteto življenja v njej pa bo krasno, če bodo tla prijetno topla, stene lično popleskane, okna čista, klet in podstrešje pospravljena.

A ker ni hiše na tem svetu, ki je ne bi bilo potrebno negovati, čistiti in pospravljati, tudi ni telesa in duše, ki ne bi potrebovala nege in pozornosti.