Barbara Dukarić, mag.farm., motivac.in djotiš svetovalka

ustanoviteljica podjetja MojObjeM, mamica dveh otrok, ljubiteljica ljudi in njihovih zgodb, raziskovalka življenjskih modrosti in tistega nekaj več, kar dela življenja čarobno; ljubiteljica plesa, joge, meditacije, manter in naravnih načinov življenja in zdravljenja.

Leta 1981 rojena v Ljubljani je po zaključeni gimnaziji v Kamniku nadaljevala študij na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani. Leta 2006 je diplomirala in se po opravljenem strokovnem izpitu zaposlila v enem od vodilnih slovenskih farmacevtskih podjetjih. Leta 2019 se je odločila za korenito spremembo in zaživela iz sebe. Ekipi Bio Holistike se je pridružila kot pomočnik bioresonančnega terapevta in vzporedno ustanovila MojObjeM, oboje z namenom pomagati ljudem, da njihova plovba skozi življenje postane lepša in lažja.

Svoje znanje o osebni in duhovni rasti je pridobivala skozi različna izobraževanja, delavnice in literaturo,  predvsem pa je vse slišano in prebrano preizkušala v svojem življenju. Vse to ji je pomagalo pri lastni preobrazbi, skozi katero je ponovno našla sebe in smisel svojega življenja. Tekom različnih življenjskih situacij je izkusila, da spremembe so mogoče, če si jih dovolj močno želimo, imamo pogum zanje, vztrajamo in zaupamo, da smo vedno na pravi poti in da je vsaka izkušnja priložnost za učenje.

Izobraževanja

  • Fakulteta za farmacijo (2000 - 2006) in strokovni izpit za farmacevte (2006)
  • Bioresonančna izobraževanja: Terapija patoloških obremenitev po sistematiki Martin Keymer (2015)
  • Študij djotiša pri Mateji Kunc ( 2015  - 2018)
  • Študij svetovalne metode IzaQ (2015- 2018)
  • Online izobraževanja Deepak-a  Chopre (2017 – 2019)
  • Oracle membership - Tjaša Dorelay (2019)