19.7.2024: Kundalini reiki I.stopnje z Anito Gomezel

19.7. od 16:00 do 20:00
19.7.2024: Kundalini reiki I.stopnje z Anito Gomezel

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je razvil gospod Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja.

Njegova značilnost je izrazita usmerjenost v čiščenje čaker in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni postopno rušenje vseh blokad in ovir, ki človeka na energetskem nivoju ovirajo pri nemotenem pretoku življenjske energije.

Čustvene in mentalne blokade v obliki negativnih prepričanj o sebi in svetu ter potlačena čustva puščajo neravnovesje, ki se kaže na nivoju naših energetskih centrov in onemogočajo optimalen pretok energije skozi naša telesa, to pa pogosto vpliva tudi na težave na fizičnem nivoju. Čeprav Reiki kot tak v vseh oblikah čisti vse prej omenjeno, je Kundalini pristop tisti, ki je pri tem še bolj usmerjen in učinkovit.
Ne glede na vse, pa je čiščenje kljub vsemu počasno in nežno, saj gre še vedno za Reiki  in ga tako ne gre mešati z drugimi tehnikami s podobnim (Kundalini) imenom.

Kundalini Reiki se večinoma opravlja kot iniciacije na daljavo, občasno pa so razpisani tudi krajši skupinski tečaji, katerih termini so objavljeni sproti.

Kundalini Reiki ima 3. stopnje in 6 ojačitev (boosterjev).

Ali ga zaključite ali ne je vaša izbira, vendar tvori smiselno celoto, saj skozi iniciacije postopoma vedno bolj odpira čakre od kronske proti korenski in tako ustvari močnejši pretok energije, večjo odprtost in postopno dviganje Kundalini energije ter s tem zavedanja na višji nivo.

 

Kundalini Reiki je namenjen tistim, ki so že opravili 3. stopnje Usui sistema Reikija in bi želeli več intenzivnosti ter odprtosti ter hitrejše doseganje rezultatov.

Pristop je sestavljen iz treh stopenj in dveh ojačitev, zato tudi čiščenje in odpiranje poteka postopno in varno.

Kaj Kundalini Reiki prinaša:

  • Intenzivnejšo moč energije (iniciacija se izvede do korenske čakre, ne zgolj do srčne, kot pri Usui sistemu),
  • enostaven in hiter pristop (Kundalini Reiki se vedno dela samo nekaj minut in je brez simbolov),
  • nove možnosti uporabe te energije,
  • močnejši  pretok energije in hitrejše rezultate.

 

Cena iniciacije na daljavo ali krajšega tečaja je za

  1. stopnjo 90 eur
  2. stopnjo 100 eur
  3. stopnjo 175 eur

Vsi, ki opravite pri meni vse tri stopnje, pa imate potem 6 ojačitev (iniciacije moči 3. stopnje, ki se ponovi 6x) gratis.

10% popust odobrim vsem, ki ste pri meni opravljali že katerikoli drugi tečaj.

 

Tokrat bo Kundalini 1. stopnje potekal v živo v Mariboru, vendar je obenem mogoča tudi udeležba online preko Zooma.

Ker pri Kundalini Reikiju ni položajev rok, prav tako iniciacija poteka na daljavo, udeležba dogodka  online  ne zmanjša kvalitete.

Za vse ostale stopnje po 1. stopnji se s skupino dogovarjamo interno (je možnost nadaljevanja vseh stopnje, seveda vsak po želji).

 

 

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.