28.1.2024: Reiki tečaj III. in IV.stopnje z Anito Gomezel

28.1.2024 od 10:00 do 15:00
28.1.2024: Reiki tečaj III. in IV.stopnje z Anito Gomezel

Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica.

zadnjih 9 let aktivno prenaša na druge znanje in izkušnje Reikija, kjer poskuša združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod njenim vodstvom se je odvilo že vsaj 200 različnih tečajev, seminarjev in predavanj. Na podlagi svoje osebne izkušnje napredovanja na osebni ravni je razvila seminar »Zaživi Sebe«, kjer poskuša posameznikom pomagati na poti do večjega notranjega miru in samozavednja, pristnejšega stika s sabo in notranje okrepitve za preseganje vseh začaranih nekonstruktivnih krogov, ki morda osebo omejujejo na poti do višje kvalitete življenja. Pod supervizijo zadnja 3 izvaja tudi individualne transpersonalne kognitivne terapije. Trenutno svoja znanja nadgrajuje na področju Nenasilne komunikacije po dr. Rosenbergu (NVC sistem).

Zanimajo jo področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, ter višja duhovna stanja in resnice. Je mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Je odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada ima jasnost, preprostost in uporabnost.

Reiki

je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenja je enostavna, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega) in vzpostavljanja  ravnovesja.  S tem, ko začnemo izvajati Reiki, to za vaše telo ni pravzaprav nič posebno novega-  vsak od nas v sebi že nosi Univerzalno življenjsko energijo. Na tečaju se le naučimo usmerjati vase veliko večje količine te energije kar sproža procese čiščenja in uravnovešanja.

Reiki ni povezan z nobeno religijo, enako deluje na vse ljudi, ne glede na katerokoli pripadnost (versko, rasno, politično, spolno...). Izvaja ga lahko vsak, ki se je željan odpreti na pozitivno energijo in se nauči par korakov postopka. Reiki torej nikakor ni za »izbrance«! Zanj ni potrebno »verjeti« čisto v nič, zelo pa pomaga odprtost na obstoj energij in zmožnost sprejemanja novosti. Ker je Reiki pozitivna energija z njim ni mogoče škodovati (obstaja le nekaj etičnih in previdnostih pravil). Z njim lahko pomagamo sebi, drugim, živalim, rastlinam, mineralom, Zemlji itd..preko dviganja energetskega nivoja.

Sistem Usui Reiki je zasnovan tako, da se intenziteta energije viša postopno, iz stopnje v stopnjo in obenem čisti naša telesa ter prinaša mir, sproščenost, zdravje na več nivojih. Intenziteta energija se tako z vstopom v 3. in 4. stopnjo ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje vaše intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznav. Posledica dovajanja te stopnje intenzitete energije je ta, da s svojimi zunajčutnimi sposobnostmi prihajate vedno bolj v stik (v kolikor si to želite in izberete), obenem pa pomaga pri vsem, za kar Reiki izvajate že sedaj tako, da skrajša pot do rezultatov in so učinki pozitivne energije vidni hitreje.

Reiki tečaj 3. in 4. stopnjo zajema poglobitev dela na sebi in najbolj zaobjame naše duhovno telo. Govorili bomo o poti razsvetljenja, poti duhovnosti na kateri nam Reiki lahko pomaga pri doseganju globjega stika s sabo. Kot odlična tehnika na tej poti je Reiki Transmisija, s katero se bomo spoznali in jo izvajali. Na omenjeni poti nam bo pomagalo tudi mantranje Reiki manter oz. Kotodame, ki doprinese mentalni del k drugače energetski tehniki Reikija kar pozitivno vpliva na globino same tehnike. Preko tehnike Reikija se bomo naučili energetsko očistiti svojo preteklost, kar nam bo pomagalo, da bomo imeli več osebne energije danes in bili manj obremenjeni s travmami in negativnimi izkušnjami iz preteklosti.
Ker tečaj zajema dve stopnji (3. in 4.), se boste spoznali in boste inicirani v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku ter se naučili, kako znanje Reikija prenašati naprej, kako inicirati druge in nasploh prenašati to znanje in s tem pomagati pri širjenju uporabe te pozitivne energije med čim več ljudi. Nekaj besed bomo posvetili tudi ponovitvi 2. stopnje in seveda raznim vprašanjem. 

Po tečaju boste torej okrepljeni za dodatno znanje in možnost nadaljnega poučevanja reikija ter o mojstrstvu imeli tudi certifikat.

Cena tečaja je 185 evrov.  Traja od 10:00 do 15:00. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji. Potrebna je predhodna prijava.

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.