4.6.2023: Angelski Reiki z Anito Gomezel

4.6.2023 od 10:00-13:00
4.6.2023: Angelski Reiki z Anito Gomezel

Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica.

zadnjih 9 let aktivno prenaša na druge znanje in izkušnje Reikija, kjer poskuša združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod njenim vodstvom se je odvilo že vsaj 200 različnih tečajev, seminarjev in predavanj. Na podlagi svoje osebne izkušnje napredovanja na osebni ravni je razvila seminar »Zaživi Sebe«, kjer poskuša posameznikom pomagati na poti do večjega notranjega miru in samozavednja, pristnejšega stika s sabo in notranje okrepitve za preseganje vseh začaranih nekonstruktivnih krogov, ki morda osebo omejujejo na poti do višje kvalitete življenja. Pod supervizijo zadnja 3 izvaja tudi individualne transpersonalne kognitivne terapije. Trenutno svoja znanja nadgrajuje na področju Nenasilne komunikacije po dr. Rosenbergu (NVC sistem).

Zanimajo jo področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, ter višja duhovna stanja in resnice. Je mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Je odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada ima jasnost, preprostost in uporabnost.

Reiki

je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenja je enostavna, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega) in vzpostavljanja  ravnovesja.  S tem, ko začnemo izvajati Reiki, to za vaše telo ni pravzaprav nič posebno novega-  vsak od nas v sebi že nosi Univerzalno življenjsko energijo. Na tečaju se le naučimo usmerjati vase veliko večje količine te energije kar sproža procese čiščenja in uravnovešanja.

Reiki ni povezan z nobeno religijo, enako deluje na vse ljudi, ne glede na katerokoli pripadnost (versko, rasno, politično, spolno...). Izvaja ga lahko vsak, ki se je željan odpreti na pozitivno energijo in se nauči par korakov postopka. Reiki torej nikakor ni za »izbrance«! Zanj ni potrebno »verjeti« čisto v nič, zelo pa pomaga odprtost na obstoj energij in zmožnost sprejemanja novosti. Ker je Reiki pozitivna energija z njim ni mogoče škodovati (obstaja le nekaj etičnih in previdnostih pravil). Z njim lahko pomagamo sebi, drugim, živalim, rastlinam, mineralom, Zemlji itd..preko dviganja energetskega nivoja.

Angelski Reiki, 4.6.2023 od 10:00 do 13:00 v zgornjih prostorih Bio Holistike.

​Angelski Reiki je sistem, ki poveže moč Univerzalne energije Reikija z atributi in močmi, ki jih nosijo Nadangeli. Iz mojega se tako zgodi močnejša kombinacija, kot če bi klicali Nadangele posebej ali kot če bi delali Reiki brez njih.

Kaj zajema učenje?

  • Povezavo štirih simbolov Reikija s štirimi glavnimi Nadangeli (dodatno predstavitev še ostalih Nadangelov in tehnik povezovanja z njimi).
  • Informacije o subtilnem nivoju bivanja nasploh in kdo so subtilna bitja
  • Delo na daljavo preko Angelskega Reikija.
  • Iniciacijo v ta sistem in s tem odpiranje na transpersonalne dele Zavesti.
  • Učenje iniciacije drugih v Angelski Reiki.

Z Nadangeli se je mogoče povezovati na različne načine in preko različnih tehnik, v kolikor vas pa vleče iz sistema, ki ga že obvladate zgraditi »pot« do Njih, pa toplo vabljeni – ta tečaj vam to lahko nedvomno da.

 

Tudi Angelski Reiki ima več stopenj, čeprav bom sama podajala naprej samo mojstrsko stopnjo (kot nadgradnjo Usui sistema).

Angelski Reiki se je mogoče naučiti preko individualnih iniciacij na daljavo (ob času ki ustreza vam) ali na občasnih krajšihskupinskih srečanjih v živo.

Angelski Reiki mojstrske stopnje je tako enako primeren za tiste, ki ste dosegli najmanj 3. stopnjo Usui sistema (zaradi intenzitete energije).

Cena za nadgradnjo Angelskega Reikija ( mojstrska stopnja) je 140 €.

 

 

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.