9.in 10.10.2021: Angelski Reiki in Reiki tečaj I.in II. stopnje z Anito Gomezel

9.10.2021 od 10:00 do 14:00
9.in 10.10.2021: Angelski Reiki in Reiki tečaj I.in II. stopnje z Anito Gomezel

Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica.

zadnjih 9 let aktivno prenaša na druge znanje in izkušnje Reikija, kjer poskuša združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod njenim vodstvom se je odvilo že vsaj 200 različnih tečajev, seminarjev in predavanj. Na podlagi svoje osebne izkušnje napredovanja na osebni ravni je razvila seminar »Zaživi Sebe«, kjer poskuša posameznikom pomagati na poti do večjega notranjega miru in samozavednja, pristnejšega stika s sabo in notranje okrepitve za preseganje vseh začaranih nekonstruktivnih krogov, ki morda osebo omejujejo na poti do višje kvalitete življenja. Pod supervizijo zadnja 3 izvaja tudi individualne transpersonalne kognitivne terapije. Trenutno svoja znanja nadgrajuje na področju Nenasilne komunikacije po dr. Rosenbergu (NVC sistem).

Zanimajo jo področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, ter višja duhovna stanja in resnice. Je mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Je odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada ima jasnost, preprostost in uporabnost.

Reiki

je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenja je enostavna, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega) in vzpostavljanja  ravnovesja.  S tem, ko začnemo izvajati Reiki, to za vaše telo ni pravzaprav nič posebno novega-  vsak od nas v sebi že nosi Univerzalno življenjsko energijo. Na tečaju se le naučimo usmerjati vase veliko večje količine te energije kar sproža procese čiščenja in uravnovešanja.

Reiki ni povezan z nobeno religijo, enako deluje na vse ljudi, ne glede na katerokoli pripadnost (versko, rasno, politično, spolno...). Izvaja ga lahko vsak, ki se je željan odpreti na pozitivno energijo in se nauči par korakov postopka. Reiki torej nikakor ni za »izbrance«! Zanj ni potrebno »verjeti« čisto v nič, zelo pa pomaga odprtost na obstoj energij in zmožnost sprejemanja novosti. Ker je Reiki pozitivna energija z njim ni mogoče škodovati (obstaja le nekaj etičnih in previdnostih pravil). Z njim lahko pomagamo sebi, drugim, živalim, rastlinam, mineralom, Zemlji itd..preko dviganja energetskega nivoja.

Reiki tečaj I.stopnje, 9.10.2021 od 10:00 do 14:00 v zgornjih prostorih Bio Holistike.

je namenjen vsem:

  • ki želite karkoli v svojem življenju spremeniti na bolje postopno in na nežen način
  • vsem, ki imate bolečine in zdravstvene težave
  • vsem, ki bi želeli več volje in energije v življenju
  • vsem, ki bi želeli začeti z delom na sebi na čustveni in mentalni ravni

Tečaj je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Tečaj traja od 9h do 17h z vmesnimi odmori.

Cena tečaja je 100 eur. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni I.stopnji in DVD s posnetkom praktičnega dela izvajanja Reikija za lažjo vajo doma.

Reiki tečaj II. stopnje, 10.10.2021 od 9:00 do 17:00 v zgornjih prostorih Bio Holistike.

je tako namenjen praktikantom, ki so že opravili 1. stopnjo Reikija in predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo (kjer večinoma leži marsikateri vzrok za naše fizične ali psihične težave in tegobe).

Moč energije bomo poglobili z dvema novima simboloma, Sei he ki in Hon sha ze sho nen in iniciacijo vanju, katera bo sprožila čiščenje vaših potlačenih energij čustev in energetskih blokad, katere so nastale zaradi negativnega razmišljanja o sebi in svetu. Znanje pa bomo nadgrajevali:

- z učenjem dela na daljavo

- vzpostavljanje stika z Reiki vodniki

- spoznali bomo čakre

- veliko bomo govorili o zdravem življenju, ki je pogosto zelo povezano tudi s konstruktivnim izražanjem naših čustev in misli ter spoznali osnove izražanja svojega notranjega dogajanja v pozitivni obliki (kako priti v stik s svojimi občutki in kako jih izražati drugim).

- ter preko vodene meditacije se bomo povezali s svojim bistvom.

Tečaji zajemajo tudi praktično apliakcijo naučenega znanja ter so vodeni na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.

Cena tečaja je 110 evrov.  Traja od 9h do 17:00 z vmesnim odmorom za kosilo. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji. Potrebna je predhodna prijava.

Tečaj bo potekal v zgornjih prostorih Bio Holistike.

 

Angelski Reiki, 9.10.2021 od 15:30 do 19:00 v zgornjih prostorih Bio Holistike.

Angelski Reiki je sistem, ki poveže moč Univerzalne energije Reikija z atributi in močmi, ki jih nosijo Nadangeli. Iz mojega se tako zgodi močnejša kombinacija, kot če bi klicali Nadangele posebej ali kot če bi delali Reiki brez njih.

Kaj zajema učenje?

  • Povezavo štirih simbolov Reikija s štirimi glavnimi Nadangeli (dodatno predstavitev še ostalih Nadangelov in tehnik povezovanja z njimi).
  • Informacije o subtilnem nivoju bivanja nasploh in kdo so subtilna bitja
  • Delo na daljavo preko Angelskega Reikija.
  • Iniciacijo v ta sistem in s tem odpiranje na transpersonalne dele Zavesti.
  • Učenje iniciacije drugih v Angelski Reiki.

Z Nadangeli se je mogoče povezovati na različne načine in preko različnih tehnik, v kolikor vas pa vleče iz sistema, ki ga že obvladate zgraditi »pot« do Njih, pa toplo vabljeni – ta tečaj vam to lahko nedvomno da.

 

Tudi Angelski Reiki ima več stopenj, čeprav bom sama podajala naprej samo mojstrsko stopnjo (kot nadgradnjo Usui sistema).

Angelski Reiki se je mogoče naučiti preko individualnih iniciacij na daljavo (ob času ki ustreza vam) ali na občasnih krajšihskupinskih srečanjih v živo.

Angelski Reiki mojstrske stopnje je tako enako primeren za tiste, ki ste dosegli najmanj 3. stopnjo Usui sistema (zaradi intenzitete energije).

Cena za nadgradnjo Angelskega Reikija ( mojstrska stopnja) je 140 €, vsi, ki ste pri meni opravili katerikoli Reiki tečaj, imate enako kot pri Imara Reikiju, tudi tukaj  20% popust (112 € je cena za vas).

 

Dogodek bo izveden v kolikor bodo to dovoljevali ukrepi. V nasprotnem primeru se z prijavljenimi dogovorimo za prenos na drugi datum ali v online izvedbo, vendar se ima vsak možnost ponovno odločiti o izvedbi (v primeru, da se tečaj prestavlja in se oseba premisli, se mu seveda vrne kupnina).

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.