Predavanje: Življenje na krilih vedske filozofije

27.9.2019 ob 18h
Predavanje: Življenje na krilih vedske filozofije

Predavanje o djotišu in življenjskih zakonih

Djotiš je, tako kot ajurveda in joga, eno temeljnih znanj vedske družbe, ki je živela na področju današnje Indije nekje 5000 let nazaj. Filozofija takratne družbe je vpeta v vsako izmed teh znanj, ki v sodobno življenje prinašajo lahkotnost, če smo le pripravljeni vanj vpeljati nekaj sprememb. Djotiš je sicer vedska astrologija, a je več kot zgolj poznavanje simbolike planetov. Je filozofija življenja. Je zanimivo orodje, prilagojeno sodobnemu načinu življenja, ki nam je v pomoč, ko želimo bolje spoznati in razumeti sebe, naša življenja, naše odnose, naš smisel... Pri djotišu ne gre za napovedovanje prihodnosti, temveč bolj za neke vrste vremensko napoved, s pomočjo katere lažje ustvarjamo prihodnost po svojem okusu. Tako smo avtorji svojega življenja, ki skozi življenje jadramo svobodno. Če vas zanima več o djotišu in življenjskih zakonih, ki nam pomagajo lažje razumeti življenje ter o ljubezni in sprejemanju, ki ustvarjata naš svet lepši, potem ste lepo vabljeni na brezplačno predavanje, ki bo v Bio Holistiki, 27.9. 2019, ob 18.00.  

Barbara Dukarić, mag. farm., osebna in djotiš svetovalka pri MojObjeM:

Barbara je radovedna iskalka odgovorov na življenjska vprašanja. Je ljubiteljica ljudi in njihovih zgodb. Je večna učenka, ki se rada uči iz življenjskih izkušenj; svojih in tujih. Svoj čas zelo rada namenja izobraževanju na temo osebne in duhovne rasti. Verjame, da tovrstno znanje nič ne koristi, če ga ne znaš prenesti v svoje življenje, predvsem pa je dobro začeti pri sebi. Vse, kar se je ob iskanju same sebe naučila zelo rada deli s svetom. Zaveda se, da popolnost ne obstaja, a da je vsak od nas za ta svet popoln, ko resnično živi sebe. Verjame, da je ključ do polnega življenja v ljubezni in sprejemanju – sebe in drugih, življenja in njegove minljivosti. Barbara je ustanoviteljica podjetja MojObjeM, kjer deluje kot osebna in motivacijska svetovalka, ki z veseljem pogleda tudi v vašo djotiš karto.

PREDAVANJE BO POTEKALO V ZGORNJIH PROSTORIH BIO HOLISTIKE, 27.9.2019 S PRIČETKOM OB18.URI.

VSTOP PROST. POTREBNA PREDHODNA PRIJAVA.

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.