12.3.2023 Green Tara Seichim z Anito Gomezel

12.3.2023 od 11:00 do 15:00
12.3.2023 Green Tara Seichim z Anito Gomezel

Green Tara je »buddha v ženski obliki«. 

Je budističa boginja, ki se je zaobljubila, da bo pomagala vsem živim bitjem do popolne osvoboditve kar najhitreje kot je za to bitje mogoče.

Pravijo ji tudi »Mati vseh bud«, ker predstavlja Modrost, iz katere se rodijo vse bude. Ta Modrost  je tudi podstav za srečo in izpolnjenost po kateri hrepenijo živa bitja. Da bi jih pripeljala do nje in čimbolj pomagala vsem, se Zelena Tara manifestira v različne aspekte, nekatere zelo mirne, druge burne, ki predstavljajo 21 njenih emanacij različnih barv.

Stik z njo poglablja in razvija Sočutje in s tem daje ogenj Modrosti, saj gresta z roko v roki. »Odpira srce« in odstranjuje ovire, ki ga zapirajo, pomaga presegati stare okove in stopati po svoji poti hitreje (podobno kot pri Kali, le da iz mojih izkušenj nežneje), prinašati jasnost in poglabljati Zavedanje do najgloblje točke, ki jo je mogoče doseči- nedualno stanje (ne ločenost in hkrati ni enost). Green Tara je namreč svobodna tudi jaza, zato nam pomaga hitreje presegati navezanosti.

Ta sistem Reikija in stik z Zeleno Taro priporočam vsem, ki si želijo sprememb, a se vrtijo v krogih, ki si želijo podpore na svoji poti brez odvečne drame. Meni že odkar imam bolj »resen« stik z njo (od novembra lani) pomaga spreminjati življenje. Ni besed, ki bi lahko opisale kaj »čutim« do Nje.

 

Na krajšem tečaju bomo:

  • spoznali Taro in njene emanacije
  • spoznali mantro za povezavo in delo z Njo
  • spoznali tri Njene simbole
  • bili inicirani v Green Tara Reiki (in s tem pridobili globlji stik z Njo)
  • spoznali iniciacijo in samoiniciajo v sistem
  • spoznali prakse, ki krepijo stik z Njo in njenimi kvalitetami.

 

Tečaj traja cca 3-4 ure in enako vsebuje bogat priročnik v slovenskem jeziku ter potrdilo o opravljeni iniciaciji.

Čeprav je sistem in Zelena Tara zelo močna, je edini pogoj za iniciacijo vanjo opravljen najmanj Usui Reiki mojstrske stopnje, to pa zato, ker bo Tara sama poskrbela, da bo sledila vam na vaši poti najlažje kot le lahko.

Obstaja samo ena stopnja Green Tara Reikija in to je mojstrska stopnja. V Sloveniji še nisem zasledila tega sistema, zato si upam reči, da je nov.

Pristop je bolj abstrakten, zajema kar nekaj informacij iz budistične filozofije, zato vabljeni tisti, ki vam je ta vibracija blizu.

Tečaj bo potekal 12.3.2023 od 11:00 do 15:00 v zgornjih prostorih Bio Holistike. Cena: 140,00 eur.

Anita Gomezel

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.