Delavnica z Anito Gomezel: Tehnika enotnega polja

16.6.2018 od 10h do 19h
Delavnica z Anito Gomezel: Tehnika enotnega polja

Delavnica Enotnega polja je delavnica, katere namen je strniti vse ključno znanje, orodja in tehnike, ki bi vsakemu posamezniku omogočilo kar najhitrejši način za preseganje svojih omejitev  v obliki negativnim prepričanj o sebi in svetu ter tako zaživeti življenje bolj pozitivno in izpolnjujoče. Na njej je ključno, da se povežemo z Enotnim poljem, poljem energije, iz katerega je vse nastalo in nastaja (lahko mu rečemo tudi Izvor). Ko znamo priti v stik z Izvorno energijo si lahko preko nje pomagamo spremeniti vse tisto, kar nas v življenju ne izpolnuje. Ker je vse samo ena vrsta energija in so vsi obstoji samo različni valovi v enem oceanu obstoja, kot pravi Dr. Hagelin (kvantni fizik, ki je Enotno polje dokazal) je iz njega čisto vse mogoče- z vajo in na sistematičen, prizemljen način.

Delavnica je podkrepljena z znanjem psihologije ter izkušnjami iz psihoterapij in tako bolj stvarna (prizemljena) za realen napredek v vsakdanjem življenju.

Vsak drugi mesec organiziram Srečanja za praktikante, kjer tehniko vadimo in poglabljamo, predvsem pa lažje ohranjamo stik z njo in tako tudi dosegamo rezultate. Iz danes na jutri je bolj malo, z vztrajnostjo pa si lahko popolnoma spremenimo svoje življenje. Sti z Enotnim poljem, kot potencialom samim in prizemljeni načini uporabe le-tega vidim kot eno izmed najbolj učinkovitih orodij na svoji poti samorazvoja.


Delavnica je namenjena:
-    Vsem tistim, ki bi bili radi bolj zadovoljni s sabo.
-    Vsem tistim, ki želite v življenju nekaj spremeniti na bolje.
-    Vsem tistim, ki bi se radi naučili sistema s katerim bi sami čistili svoje negativnosti.
-    Vsem tistim, ki ste že sami prišli do omejitev v sebi (negativnih prepričanj), pa sedaj ne veste, kako priti iz začaranega kroga njihovega ponavljanja.
-    Vsem tistim, ki bi se radi naučili učinkovitega in enostavnega načina meditacije za sproščanje in notranji mir.Na delavnici bomo:
-    Spoznali Enotno polje ter kako in zakaj namere iz njega delujejo (zakaj in kako je mogoče doseči spremembe v realnem življenju).
-    Se naučili dostopati do Enotnega polja in ga uporabljati za praktično delo
-    Se naučili poiskati svoja negativna prepričanja (vzorce) in jih kot energijo v možganih tudi zamenjati (sem nesposoben, sem nevreden...)
-    Se naučili preko kinezologije testirati na svoja prepričanja
-    Se naučili čistiti vsa nakopičena negativna čustva
-    Se naučili naložiti  vse občutke, katerih niste nikoli občutili v svojem življenju (npr. sem varen tak kot sem, sem ljubljen..)
-    Se naučili postopka, kako najhitreje napredovati v življenju preko poglabljanja realnosti.
-    Se naučili manifestirati situacije in stanja, katere si želite v svoje življenje (npr. da sem vseskozi miren v sebi, da imam 1000 evrov prihodka..itd).
-    Se naučili kreirati znanja in veščine (znanje tujih jezikov, znanje uporabe nečesa, veščino komuniciranja itd.).
-    Se naučili oblikovati in uporabljati program za vsakodnevno čiščenje strupov, negativnih energij, energij tujih ljudi, sevanj..)
-    Spoznali kako k vsemu navedemu pristopati realno, za realen napredek v življenju
-    Se naučili Theta meditacije, ki prinaša čistost v vaša življenja že samo s tem, da jo izvajate.


Kaj z delavnico pridobite:
- Orodja za učinkovito delo na sebi (ne pa čarobne paličice).
- Način preseganja negativnosti
- Realen sistem dela na sebi.
- Načine sproščanja in umirjanja.

Delavnica bo potekala 16.6.2018 od 10h do 19h v zgornjih prostorih Bio Holistike na Pekrski 33 v Mariboru.

Cena delavnice je 90 eur in vključuje:
-    priročnik
-    vodo, čaj in prigrizke med odmori
 

Vsi, ki ste pri meni opravili katerikoli Reiki tečaj imate na delavnico 10% popust (popusti se ne seštevajo).


Seminar je nerezidenčen (kosilo, morebitne nočitve in prevoz niso všteti v ceno).


Prijave:
Z nakazilom 50 Eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Theta delavnica in vaše ime. Prijavnina (50Eur) se NE vrača, vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo). 
Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemam do zapolnitve mest.


Vabljeni!

Anita Gomezel

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.