Karin Rižner: Resnica in miti o cepljenju

15.11.2019 ob 17h
Karin Rižner: Resnica in miti o cepljenju

Mag. Karin Rižner, uni.dipl.biol., bioresonančni terapevt, svetovalka in predavateljica o zdravem življenjskem slogu, zagovornica naravne imunosti

je biologinja, ki ima dolgoletno profesionalno zdravilsko prakso v Ljubljani in se ukvarja s svetovanjem o zdravem načinu življenja. Je zagovornica naravne imunosti in raziskuje tematiko cepljenja in njegovega vpliva na imunski sistem od leta 1999. O cepljenju in drugih zdravstvenih temah že dolga leta predava po Sloveniji in v tujini. Svoja poglobljena strokovna znanja, ki jih je pridobivala na šolanjih pri priznanih evropskih inštitucijah in v dolgoletni lastni zdravilski praksi, pa kot predsednica in predavateljica Združenja bioresonančnih terapevtov Slovenije predaja drugim in novim zdravilskim terapevtom. Odlikuje jo raziskovalni duh in neustavljiva želja po razumevanju »celotne slike«, ki jo je pripravljena, v zadovoljstvo mnogih slušateljev njenih predavanj, deliti.

O cepivih

obstaja nekaj trdovratnih mitov, ki jih lahko prepoznamo le, če smo dovolj dobro informirani. Razlikovati moramo med resničnimi dejstvi o cepivih ter propagando uradne medicine in farmacevtske industrije, ki ji gre predvsem za dobiček. Na predavanju bodo predstavljeni miti o cepljenju, ozadje, kako so nastali in ali so resnični. Na predavanju bodo podani tudi odgovori na vprašanja, kot so: Ali so cepiva res varna in učinkovita? Kako nevarne so v resnici otroške bolezni? Katere zdravju škodljive sestavine so v cepivih? Kako razrešiti dilemo: cepiti ali ne? Kaj lahko sami naredimo za otrokovo zdravje?

KOTIZACIJA 15 EUR. POTREBNA PREDHODNA PRIJAVA.

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.