18.6.2022:Reiki tečaj I. stopnje z Anito in Ariano

18.6.2022 od 9:00 do 13:00
18.6.2022:Reiki tečaj I. stopnje z Anito in Ariano

Reiki

je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenja je enostavna, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega) in vzpostavljanja  ravnovesja.  S tem, ko začnemo izvajati Reiki, to za vaše telo ni pravzaprav nič posebno novega-  vsak od nas v sebi že nosi Univerzalno življenjsko energijo. Na tečaju se le naučimo usmerjati vase veliko večje količine te energije kar sproža procese čiščenja in uravnovešanja.

Reiki ni povezan z nobeno religijo, enako deluje na vse ljudi, ne glede na katerokoli pripadnost (versko, rasno, politično, spolno...). Izvaja ga lahko vsak, ki se je željan odpreti na pozitivno energijo in se nauči par korakov postopka. Reiki torej nikakor ni za »izbrance«! Zanj ni potrebno »verjeti« čisto v nič, zelo pa pomaga odprtost na obstoj energij in zmožnost sprejemanja novosti. Ker je Reiki pozitivna energija z njim ni mogoče škodovati (obstaja le nekaj etičnih in previdnostih pravil). Z njim lahko pomagamo sebi, drugim, živalim, rastlinam, mineralom, Zemlji itd..preko dviganja energetskega nivoja.

Reiki tečaj I.stopnje, 18.6.2022 od 9:00 do 13:00  v zgornjih prostorih Bio Holistike

je namenjen vsem:

  • ki želite karkoli v svojem življenju spremeniti na bolje postopno in na nežen način
  • vsem, ki imate bolečine in zdravstvene težave
  • vsem, ki bi želeli več volje in energije v življenju
  • vsem, ki bi želeli začeti z delom na sebi na čustveni in mentalni ravni

Tečaj je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. 

Cena tečaja je 100 eur. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni I.stopnji in DVD s posnetkom praktičnega dela izvajanja Reikija za lažjo vajo doma.

Tečaj vodita in izvajata Anita Gomezel in Ariana Kasić.

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.