Delavnica Enotnega polja

9.2.2020
Delavnica Enotnega polja

Delavnica Enotnega polja je delavnica, katere namen je strniti vse ključno znanje, orodja in tehnike, ki bi vsakemu posamezniku omogočilo kar najhitrejši način za preseganje svojih omejitev v obliki negativnim prepričanj o sebi in svetu ter tako zaživeti življenje bolj pozitivno in izpolnjujoče.
Na njej je ključno, da se povežemo z Enotnim poljem, poljem energije, iz katerega je vse nastalo in nastaja (lahko mu rečemo tudi Izvor). Ko znamo priti v stik z Izvorno energijo, si lahko preko nje pomagamo spremeniti vse tisto, kar nas v življenju ne izpolnjuje. Ker je vse samo ena vrsta energije in so vsi obstoji samo različni valovi v enem oceanu obstoja, kot pravi Dr. Hagelin (kvantni fizik, ki je Enotno polje dokazal), je iz njega čisto vse mogoče- z vajo in na sistematičen, prizemljen način.

Delavnica je podkrepljena z znanjem psihologije ter izkušnjami iz psihoterapij in tako bolj stvarna (prizemljena) za realen napredek v vsakdanjem življenju.

Delavnica je namenjena:
Vsem tistim, ki bi bili radi bolj zadovoljni s sabo.
Vsem tistim, ki želite v življenju nekaj spremeniti na bolje.
Vsem tistim, ki bi se radi naučili sistema s katerim bi sami čistili svoje negativnosti.
Vsem tistim, ki ste že sami prišli do omejitev v sebi (negativnih prepričanj), pa sedaj ne veste, kako priti iz začaranega kroga njihovega ponavljanja.
Vsem tistim, ki bi se radi naučili učinkovitega in enostavnega načina meditacije za sproščanje in notranji mir.

Na delavnici bomo:
Spoznali Enotno polje ter kako in zakaj namere iz njega delujejo (zakaj in kako je mogoče doseči spremembe v realnem življenju).
Se naučili dostopati do Enotnega polja in ga uporabljati za praktično delo
Se naučili poiskati svoja negativna prepričanja (vzorce) in jih kot energijo v možganih tudi zamenjati (sem nesposoben, sem nevreden…)
Se naučili preko kinezologije testirati na svoja prepričanja
Se naučili čistiti vsa nakopičena negativna čustva
Se naučili naložiti vse občutke, katerih niste nikoli občutili v svojem življenju (npr. sem varen tak kot sem, sem ljubljen..)
Se naučili postopka, kako najhitreje napredovati v življenju preko poglabljanja realnosti.
Se naučili manifestirati situacije in stanja, katere si želite v svoje življenje (npr. da sem vseskozi miren v sebi, da imam 1000 evrov prihodka..itd).
Se naučili kreirati znanja in veščine (znanje tujih jezikov, znanje uporabe nečesa, veščino komuniciranja itd.).
Se naučili oblikovati in uporabljati program za vsakodnevno čiščenje strupov, negativnih energij, energij tujih ljudi, sevanj..)
Spoznali kako k vsemu navedemu pristopati realno, za realen napredek v življenju
Se naučili Theta meditacije, ki prinaša čistost v vaša življenja že samo s tem, da jo izvajate.

Kaj z delavnico pridobite:
Orodja za učinkovito delo na sebi (ne pa čarobne paličice).
Način preseganja negativnosti
Realen sistem dela na sebi.
Načine sproščanja in umirjanja.

Cena delavnice je 90 eur in vključuje:

Vsi, ki ste pri meni opravili katerikoli Reiki tečaj imate na delavnico 10% popust (popusti se ne seštevajo).

Seminar je nerezidenčen (kosilo, morebitne nočitve in prevoz niso všteti v ceno).

Prijave:
Z nakazilom 50 Eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Theta delavnica in vaše ime. Prijavnina (50Eur) se NE vrača, vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo). Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemam do zapolnitve mest.

Vabljeni!

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.