Talita Taber: Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

3.2.2018 od 9h do 18h
Talita Taber: Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

Na uvodnem delu bomo predelali postopek, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako podzavestne vzorce očistiti po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastnega energijskega polja. Razložili bomo, kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorce bomo čistili na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike, ki deluje kot "antivirusni" program, da lažje udejanimo svoje poslanstvo.

Čeprav se karmična diagnostika dotika zgodbe tako podedovanih vzorcev naših prednikov, kot tudi vzorcev iz nivoja naše, je poudarek na vzorcih in blokadah, ki smo si jih ustavrili v tem življenju.

 

DELAVNICO VODI TALITA TABER, terapevtka naravnega zdravljenja, intuitivna djotišinja, usui reiki mojstrica in učiteljica,  karuna ki mojstrica,učiteljica somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi.

VABLJENI - CENA CELODNEVNE DELAVNICE JE 90 EUR. POTREBNA PREDHODNA PRIJAVA.

 

 

 

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.