Dobrodelni bazar rabljenih otroških oblačil

2.12.2017 od 10h do 13h
Dobrodelni bazar rabljenih otroških oblačil

Med nami živijo otroci, ki so odvisni od številnih pomožnih terapij, tretmanov, prehranskih dodatkov..., ki so veliko finančno breme njihovih staršev. Naj vaša skrbno negovana, čista oblačilca naredijo nekaj lepega za te otroke in njihove starše - podarite nam jih in mi jih bomo  

na DOBRODELNEM BAZARJU RABLJENIH OTROŠKIH OBLAČIL ponudili v zameno za dobrodelne prispevke. Le-te bomo v celoti podarili DRUŠTVU ŠKOLJKE MARIBOR, društvu za pomoč otrokom z avtističnimi motnjami.  

Vabimo vas, da podarite oblačila, ki jih več ne potrebujete - in vabimo vas, da obiščete naš bazar in za svojega otroka izberete oblačilo, ki bo naredilo DVOJNO DOBRO - pomagalo otrokom z avtističnimi motnjami in obleklo vašega otroka s tkaninami, ki so bile že dovolj izprane, da vaš otrok ne bo prišel v stik z toksičnimi barvili, s katerimi so prepojena nova oblačila.

Oblačila zbiramo v mesecu novembru v delovnem času: od ponedeljka do četrtka od 8h do 20h. Prosimo vas, da prinesete samo lepo ohranjena in čista oblačila in jih oddate pri nas na Pekrski cesti 33. Mi jih bomo hranili in ponudili otrokom, ki jih bodo z veseljem in ponosom nosili naprej.

 

BAZAR  BO POTEKAL V ZGORNJIH PROSTORIH BIO HOLISTIKE, 2.12.2017 od 10h do 13h.

 

Vabljeni!

Prijava ni potrebna.

 

 

 

 

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.