Ali smo se znašli v PARALELNIH SVETOVIH?

maj 2020
Ali smo se znašli v PARALELNIH SVETOVIH?

Pred leti sem dobila v dar knjigo, katere avtor je Adrian Kezele - RAZDVAJANJE SVETOV. Še posebej sem jo želela prebrati, ker me je v to temo potegnilo srečanje s kvantno hipnozo, ki jo je razvila Dolores Cannon. Dolores je razvila posebno tehniko hipnoze, s katero je vzpostavila stik z neko višjo (univerzalno) zavestjo, ki se je "oglašala" v hipnotskem stanju večih ljudi. In ta »zavest« je skozi mnoge napovedovala, da se bo "rodila Nova Zemlja" oz. da se bo obstoječa razdvojila v dve različni dimenziji z različno zavestnimi... Podobno bi se naj že zgodilo, a ne tako masovno. Prebrala sem tudi namig, da naj bi bil skupinski dvig v drugo dimenzijo bivanja tudi razlog za izginotje Majev?

 

Ne bom se spuščala v to, ali je ta teorija možna, verjetna ali povsem za lase privlečena...

 

Zagotovo pa je zanimiva... sploh v teh časih, ko se mi dnevno zdi, da se ljudje vedno bolj "razdvajamo"...

 

In se sprašujem: "Ali smo se že znašli v dveh paralelnih svetovih in trenutno (in zaenkrat) še bivamo skupaj???"

 

Se tudi vam zdi, da je tako?

 

Zadnjič me je verbalno napadla gospa, ker sem bila v trgovini le 1,5m proč od nje namesto 2m. Seveda sem se ji za masko in s sveže razkuženimi rokami (na Kitajskem bi za to dosledno "uboganje"  zagotovo pridobila kakšno "državljansko točko") vljudno opravičila, ker bi bilo karkoli drugega samo izguba časa. No, to je bila že ena od predstavnic, ob kateri sem posumila, da sva iz dveh različnih dimenzij in sva zdaj na nekem zemeljskem nivoju trčili skupaj.

 

Kaj mislite vi?

 

Na spletu trenutno kroži in izginja in se spet nalaga in ponovno cenzurira masa strokovnjakov (zdravnikov, mikrobiologov, virologov, raziskovalnih novinarjev itd.), ki podajajo povsem drugačne številke in slike in razlage o tem "korona cirkusu" kot nam jih predstavljajo naši mediji.

Ob vsej tej predstavi...kako vedeti, kdo je tu klovn, kdo pa pravi artist?

Vsak od nas se odloči zase, komu bo verjel... tistemu pod žarometom na sredini odra ali tistemu, ki kroži po areni in ga opazuje, kaj ta počne?

 

Komu je verjeti?

 

Tem, ki Trumpa blatijo ali tistim, ki pravijo, da trenutno rešuje človeštvo in naše otroke?

 

Tem, ki verjamejo in zaupajo v WHO ali tem, ki vidijo v njej le marijoneto v rokah "humanista" Billa?

 

Tem, ki vidijo v tehnologiji in robotizaciji samo napredek ali tem, ki svarijo pred nevarnostjo transhumanizma?

 

Tem, ki pravijo, da je bilo odprtje najdaljšega tunela v Švici Gotthard spektakularno in moderno artistično ali tem, ko opozarjajo na javno oznanjanje satanističnih ritualov?

 

Tem, ki opozarjajo na škodljivost 5G ali tem, ki obljubljajo z njim lepši svet?

 

Tem, ki vidijo v Kitajski ideal družbe prihodnosti, ali tem, ki se zgražajo nad nadzorom in manipulacijo ljudi?

 

Tem, ki so mnenja, da cepiva rešujejo življenja, ali tem, ki naznanjajo čipiranje s cepivi?

 

Tem, ki nošenje mask zagovarjajo ali tem, ki v tem ne vidijo smisla?

 

Se morda motim???

 

Ali v tem trenutku svet ne izgleda tako, kot da živimo v dveh vzporednih vesoljih, v dveh dimenzijah???

 

Danes sem ujela na radiu izjavo, da svet po pandemiji več ne bo, kar je bil pred njo. S tem se povsem strinjamo... verjetno vsi.

A nekaj mi je reklo, da glas na radiu namiguje na to, da se bomo še dolgo gledali samo v oči (ostalo bo zakrito), da ne bomo nikdar več sproščeni drug z drugim, ker se bomo bali, da je kdo okužen (Bog ne daj, ne-cepljen), da nam sledi globoka gospodarska kriza....

 

Še en glas iz druge paralele?

 

Ker jaz vidim svet prihodnosti povsem drugače...

 

Vidim človeštvo, ki se je v zadnjih mesecih naučilo, da je v SLOGI MOČ in da znamo vsi stopiti skupaj, ko je to potrebno. 

 

Vidim človeštvo, ki bo odslej živelo bolj zdravo - se zdravo prehranjevalo, zdravo gibalo, zdravo spalo, se zdravo sončilo - vse to, da bomo okrepili NARAVNO IMUNOST za vse nadaljne »pandemije«.

 

Vidim ljudi, ki so prepoznali, kaj v življenju ZARES ŠTEJE in da se čisto komot živi, če se gre po nakupih samo 1x tedensko in sploh ne v nedeljo!

 

Vidim številne, ki so rekli DOVOLJ in so glasno spregovorili, da lahko zdaj začnemo graditi svet brez - manipulacij, laži, groženj, žrtvovanj...

 

Vidim ljudi, ki bodo izbirali voditelje prihodnosti, ki bodo spodbujali samooskrbo, pravičnost in poštenje. Ljudje, ki bodo vodili države, se bodo zavezali s svojo dušo in telesom SLUŽITI LJUDEM.

 

Vidim Novo Zemljo, NOVO ČLOVEŠTVO, kjer bo vredno, da si in ne, da imaš. Da deliš in ne grabiš. Da sodeluješ in ne tekmuješ...

 

Pa vi, že veste, katero dimenzijo izbrati?

 

Srčni pozdrav, Nataša