TEENLIFTING naravno pomlajevanje mišic in kože

TEENLIFTING naravno pomlajevanje mišic in kože

TEENLIFTING® so revolucionarni antiage tretmaji, s katerimi se NA NARAVEN NAČIN krepi tonus kože, oblikuje obraz in telo ter krepi vaše zdravje.

TEENLIFTING je zgodba o mišicah.

Vsebuje: trening, lifting, pomlajevanje, oblikovanje, stimulacijo akupunkturnih točk, drenažo, povečano prekrvavitev stimuliranih tkiv, krepitev kostne mase, uporabo fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi odličnimi rezultati rehabilitacije in profilakse vseh sklepov in mišic.

TEENLIFTING® obraza je elektrostimulacija vseh mišic obraza, podbradka in vratu z namenom napenjanja čela, dviga obrvi in vek, dviga ličnic, izgube podočnjakov, polnjenja ustnic in brade, izgube podbradka, napenjanja vratu in ožanja celotnega obraza.

TEENLIFTING® se izvaja z aparatom za elektrostimulacijo mišic in omogoča uporabo fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi odličnimi rezultati v rehabilitaciji, terapiji in profilaksi: glavoboli, migrene, obnavljanje kostne mase čeljusti, sinusitisa, nevralgij, parez, Bellove pareze (n.facialis) in mialgij.

 

TEENLIFTING®  v zgornjih prostorih Bio Holistike na Pekrske cesti 33 v Mariboru samostojno izvaja Brigita Jerovčnik., 041 735 874, brigita@globaling.si, www.naravnakozmetika.si

 

Naročanje

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.