15.6.ob 9h: delavnica Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

15.6.2019 od 9h do 17h
15.6.ob 9h: delavnica Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

Energijsko čiščenje in karmično samozdravljenje

Na delavnici se bomo naučili: 

  • kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami,
  • kako podzavestne vzorce očistiti po metodi karmičnega samozdravljenja
  • kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih.
  • kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
  • kako prekiniti odvisnostne odnose
  • kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve.

Karmično zdravljenje čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe; poudarek je tudi na preprečevanju nastajanja novih vzorcev in energijskih čustvenih blokad.

Naučiči se bomo tudi, kako učinkovito energijsko očistiti svoj dom, svoje biopolje in kako lahko sami sebi na enostaven način sprožmo bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja.

Izvedli bomo skupinsko zdravljenje s predihavanjem (rebirthing) časa našega spočetja, bivanja v maternici, poroda, otroštva, odnosa s starši, odnosa s partnerji, odnosa z našimi otroki.

Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu.

1.SKLOP (9:00-14:00): postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika pretvarjanja jeze v energijo za spremembo, samomasaža za "prebaviti dan", izvedba AEQ somatske vaje roža.

2.SKLOP (14:30-17:00): skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci.

 

DELAVNICO VODI TALITA TABER, terapevtka naravnega zdravljenja, intuitivna djotišinja, Usui reiki mojstrica in učiteljica,  Karuna Ki mojstrica,učiteljica somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi.

VABLJENI - CENA CELODNEVNE DELAVNICE JE 90 EUR. UDELEŽBA JE MOŽNA TUDI NA POSMEZNEM SKLOPU DELAVNICE. POTREBNA PREDHODNA PRIJAVA.

 

 

 

Prijava

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja... Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.